ADRES Eesveenseweg 25 8332ja Steenwijk
CONTACT steenwiek@gmail.com f: 0641225543

EXPOSITIE

                                                                                                         
Villa Rams Woerthe Museumhuis     Villa Rams Woerthe is een nieuwe trouwlocatie met een majestueuze uitstraling. De perfecte locatie voor een mooie bruiloft. Op de beletage zijn verschillende zalen voor het voltrekken van de huwelijksceremonie, een toost, receptie of diner. Het interieur van Rams Woerthe is zeer in- drukwekkend en voorzien van wandschilderingen, enorme schouwen, marmeren lambrisering en schitterend gebrandschilderd glas. Het huis is een voorbeeld van de ‘Nieuwe Kunst’ (de Nederlandse variant van de Jugendstil of Art Nouveau), de kunststroming die rond 1900 populair was onder de gegoede burgerij. De majestueuze villa werd gebouwd in 1899 in opdracht van de schatrijke hout-handelaar Jan Hendrik Tromp Meesters. Na een prijsvraag werd architectenbureau Van Gendt, bouwers van het Concertgebouw in Amsterdam, gevraagd het ontwerp te leveren. Villa RamsWoerthe (Hendrik de Keyser) Gasthuislaan 2 8331 MX Steenwijk
Cooking like Grandma Sit dolore adipisicing. Amet deserunt, veniam est
Meer  Info Meer  Info
De Stichting “Galerie Steenwijk”     Bestaat sinds 1966 en is in combinatie met de Bibliotheek in Steenwijk gevestigd. Galerie Steenwijk bevindt zich boven de Bibliotheek aan de Meppelerweg 47 te Steenwijk (Rabogebouw), lift aanwezig.   De stich- ting heeft ten doel het organiseren van tentoonstellingen op het ge- bied van beeldende kunst en andere kunstvormen.  Het beleid van het huidige bestuur is een zo groot mogelijke diversiteit van tentoonstel- lingen te presenteren met een hoge kwaliteit. In het expositieseizoen, dat loopt van september tot en met mei, zijn ongeveer acht tentoon- stellingen, waarvan de toegang altijd gratis is. Het postadres van de galerie is uitsluitend: Postbus 112, 8330 AC Steenwijk E-Mail:   secretariaat@galeriesteenwijk.nl  Telefoon secretariaat: 0521-512486 (Alie van Kuilenburg: coördinator / Jacob de Vos: secretaris.)
Meer  Info Meer  Info
Instituut Hildo Krop     (Collectie)     Het Instituut Collectie Krop is de stichting die de collectie voor de gemeente Steenwijkerland beheert. Het ICK heeft zich ook tot taak gesteld ieder jaar een facet van Krops veelzijdigheid uit te vergroten en daarover zo mogelijk een publicatie uit te brengen. Zo werden de afgelopen jaren exposities ingericht en verschenen er boekuitgaven van zijn houtsneden, van zijn keramische werken en van de door hem vervaardigde dans- en toneelmaskers. Het meest recente boek is van 2012 en uniek omdat het het eerste boek is dat alle werken van Hildo Krop in Amsterdam laat zien met achterin het boek een plattegrond van Amsterdam waarop met corresponderende cijfers in het boekje de plaatsen zijn aangegeven waar de beelden zich bevinden.  Instituut Collectie Krop (ICK) Gasthuislaan 2 8331 MX Steenwijk Tel: 06 1070 9326 (alleen tijdens openingstijden)
Meer  Info Meer  Info
Op de pc of tablet website staat veel meer info over Steenwijk
ADRES Adres: Eesveenseweg 25  8332 ja Steenwijk
CONTACT e: steenwiek@gmail.com f: 0641225543
Cooking like Grandma Sit dolore adipisicing. Amet deserunt, veniam est

BUTTON TEXT

DIFFICULTY:        

EXPOSITIE

                                                                                                         
Villa Rams Woerthe Museumhuis     Villa Rams Woerthe is een nieuwe trouwlocatie met een majestueuze uitstraling. De perfecte locatie voor een mooie bruiloft. Op de beletage zijn verschillende zalen voor het voltrekken van de huwelijksceremonie, een toost, receptie of diner. Het interieur van Rams Woerthe is zeer in-drukwekkend en voorzien van wandschilderingen, enorme schouwen, marmeren lambrisering en schitterend gebrandschilderd glas. Het huis is een voorbeeld van de ‘Nieuwe Kunst’ (de Nederlandse variant van de Jugendstil of Art Nouveau), de kunststroming die rond 1900 populair was onder de gegoede burgerij. De majestueuze villa werd gebouwd in 1899 in opdracht van de schatrijke hout-handelaar Jan Hendrik Tromp Meesters. Na een prijsvraag werd architectenbureau Van Gendt, bouwers van het Concertgebouw in Amsterdam, gevraagd het ontwerp te leveren. Villa RamsWoerthe (Hendrik de Keyser) Gasthuislaan 2 8331 MX Steenwijk

BUTTON TEXT

DIFFICULTY:        

BUTTON TEXT

DIFFICULTY:        
Heading DIFFICULTY:         TIME:         SERVINGS:             dolore magna cillum occaecat proident elit veniam. Proident officia, amet, deserunt do in labore reprehenderit pariatur esse sit. Consequat anim id minim ipsum enim velit in commodo ea aute. Nulla consectetur laboris Est velit aliquip officia ut dolore ut fugiat eiusmod ut dolor in lorem mollit aliquip reprehenderit incididunt anim voluptate. ea aute. Nulla consectetur laboris Laboris nostrud lorem sint in fugiat occaecat, commodo id.

BAKING

BUTTON TEXT

DIFFICULTY:        
Ingredients A LINE OF SUBHEADING TEXT Enim excepteur ut eiusmod, officia ad dolor in ullamco in veniam excepteur dolor officia dolore proident. Qui eu sed in velit, commodo excepteur. Reprehenderit nostrud quis cupidatat aliqua eu deserunt, reprehenderit occaecat fugiat aliquip incididunt.
Steenwiek mien stad